Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Απονομές Πιστοποιητικών των πρώτων σεμιναρίων που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η απονομή των Πιστοποιητικών εξειδίκευσης στους επιχειρηματίες που παρακολούθησαν επιτυχώς τα πρώτα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν  από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τα σεμινάρια στα αντικείμενα: 1) Προσωπική Βελτίωση, 2) Τεχνικές Διαπραγματεύσεων και διαπραγματεύσεις πωλήσεων, 3) Παρακολούθηση και αξιολόγηση αποδοτικότητας επιχειρήσεων-ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, της Β’ Αντιπροέδρου Ματούλα Βελώνη, του Γ.Γ. Νίκου Ασαρίδη και των μελών του Δ.Σ. Νίκου Αποστολόπουλου και Γιάννη Πεΐδη, καθώς και του π. αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δημήτρη Σουμπενιώτη και του καθηγητή Νίκου Πόδα. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΠ Χρήστος Εξίζογλου, εκπρόσωπος του Βουλευτή Κ. Κουκοδήμου και πλήθος επιχειρηματιών.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας:
«Βάλαμε ψηλά τον πήχη»

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας καλωσόρισε του παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλή χρονιά. Αναφερόμενος στη λειτουργία της Σχολής σημείωσε ότι «με τη συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας βάλαμε τον πήχη ψηλά στην ποιότητα των σεμιναρίων που υλοποιούνται μέσα από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. Στόχος μας παραμένει να δώσουμε στον επιχειρηματία του τόπου μας τη γνώση που του χρειάζεται ώστε να ανταπεξέλθει στο σημερινά ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον. Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική τη λειτουργία της Σχολής κατόπιν απαίτησης των μελών μας. Διατηρούμε τις καλές συνεργασίες και στοχεύουμε στην παροχή σεμιναρίων που απαντούν στις επιχειρηματικές ανάγκες της εποχής μας αλλά και της περιοχής από την οποία προερχόμαστε».

Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος Κατερίνης

«Είναι γνώριμος ο χώρος καθώς εξ επαγγέλματος είμαι εκπαιδευτής ενηλίκων. Αισθάνομαι όμορφα που είμαι ανάμεσά σας και διαπιστώνω τόσο ότι ο χώρος είναι άρτια εξοπλισμένος όσο και ότι τα σεμινάρια είναι υψηλού επιπέδου και στοχευμένα στις ανάγκες των επιχειρηματιών της περιοχής. Η  κατάρτιση και επανακατάρτιση είναι στοιχεία της κοινωνίας της πληροφορίας. Η Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας υπηρετεί αυτή την ανάγκη. Εύχομαι να συνεχίσει να διοργανώνει πολλά σεμινάρια υψηλού επιπέδου», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης.

Δημήτρης Σουμπενιώτης, Καθ. ΠΑ.ΜΑΚ.:
«Είναι ευτύχημα που υπάρχει η Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας»

Λαμβάνοντας το λόγο ο Καθηγητής και π. αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δημήτρης Σουμπενιώτης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Οι εγκαταστάσεις της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι αξιοθαύμαστες αποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι που ηγούνται της προσπάθειας είναι ικανοί να προσφέρουν στην επιχειρηματική κοινότητα. Καθώς περνάνε τα χρόνια διαπιστώνουμε ότι μεγαλώνει η ανάγκη για κατάρτιση και επανακατάρτιση γιατί οι γνώσεις μας απαξιώνονται. Είναι σημαντικό να αγαπάς το αντικείμενό σου και να ψάχνεσαι γιατί τα δεδομένα αλλάζουν, ιδίως στον επιχειρηματικό χώρο. Είναι ευτύχημα που λειτουργεί η Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας και ακόμη περισσότερο η συνεργασία του Πανεπιστημίου μας μαζί σας. Θα συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία με νέα αντικείμενα σεμιναρίων ικανοποιώντας τις σημερινές ανάγκες των επιχειρηματιών της Πιερίας.

Τέλος, λαμβάνοντας το λόγο εκ μέρους των εκπαιδευόμενων η κα Μαρία Ρουμπιέ επιχειρηματίας από τη Νότια Πιερία, εξήρε την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας να επενδύσει στην κατάρτιση των μελών του, τόνισε την ικανοποίηση των επιχειρηματιών από το επίπεδο των σεμιναρίων και ζήτησε τη συνέχισή τους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των Πιστοποιητικών Εξειδίκευσης.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε απονομή Πιστοποιητικών Εξειδίκευσης, 12 Ιαν. 2011, 19:00

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας